0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
 • Abonnement

  Med et abonnement på Politiken Historie får du:


  Abonnement med printmagasin + digital adgang:

  • 100 siders magasin bragt til døren seks gange årligt
  • Digital adgang til magasinet på Politiken Histories app
  • Digital adgang til alle artikler og alle oplæste artikler på politikenhistorie.dk
  • Rabat på live-arrangementer og produkter i Politiken Plus

  Abonnement med digital adgang:

  • Digital adgang til magasinet på Politiken Histories app
  • Digital adgang til alle artikler og alle oplæste artikler på politikenhistorie.dk
  • Rabat på live-arrangementer og produkter i Politiken Plus


  Køb abonnement

  Abonnementsvilkår

  Gældende fra d. 23. august 2018

  Aftalens indgåelse

  Når du køber et abonnement på Politiken Historie, indgår du aftale med Politikens Udviklingsselskab. Når du har foretaget et køb, modtager du en kvittering på e-mail som dokumentation for aftalen.

  Abonnementsvilkår

  Politiken Historie har til enhver tid ret til at ændre abonnementsvilkårene. I forbindelse med væsentlige ændringer sker varsling over for abonnenterne efter gældende regler, idet ændringer vil blive varslet til ikrafttræden med mindst en måneds varsel. De gældende abonnementsvilkår kan til enhver tid læses på politikenhistorie.dk/abonnement/. Abonnementsvilkårene sendes gerne per brev eller mail efter forespørgsel.

  Du skal være over 18 år for at være abonnent. Hvis du er under 18 år, skal vi have dine forældres eller værges samtykke.

  Pris

  Prisen for abonnementet følger gældende prisliste. Abonnementet kan være købt ifm. en kampagne og vil efter kampagneperiodens udløb følge den gældende prisliste eller aftale. Politiken Historie forbeholder sig retten til at justere priser og gebyrer. Pris- og gebyrændringer varsles jf. gældende lovgivning.

  Betaling

  Abonnementet betales forud efter valgte betalingstermin. Abonnementet kan med fordel betales automatisk med betalingskort. Betaling med kort foregår i samarbejde med PayEx og MobilePay. Kortinformationer sendes på en sikker måde vha. SSL-kryptering (Secure Socket Layer). Betales med kort, giver du samtidig tilladelse til, at betaling for nye perioder trækkes automatisk. Ønsker du at betale via indbetalingskort, opkræves gebyr pr. udsendte regning. Overholdes sidste rettidige betalingsdag ikke, udsendes rykker inkl. rykkergebyr på 100 kr. Ved fortsat manglende betaling, overdrages sagen til retslig inkasso.

  Varighed

  Abonnementet er fortløbende og fortsætter, til det opsiges. Dette gælder også prøve-, kampagne- og introduktionsabonnementer, med mindre andet er aftalt. Opsigelse skal ske i henhold til de gældende opsigelsesregler (se nedenfor). Det er kundens ansvar at opsige abonnementet. Politiken Historie forbeholder sig ret til at opsige abonnementet, hvis produktet udgår. Politiken Historie forbeholder sig ret til, ved misligholdelse af abonnementet, at opsige dette med øjeblikkeligt varsel uden kompensation.

  Udkomst, levering og tilgængelighed

  Udkomst: Politiken Historie udkommer 6 gange om året. Politiken Historie fremsendes senest på udgivelsesdatoen.

  Levering: Magasinet leveres med bud om morgenen de fleste steder i Danmark. Hvor budlevering ikke er muligt, leveres med DAO. Er der tale om flytning uden for Danmarks grænser, kontakt da Politiken Histories kundeservice på telefon 7015 0202 eller via kontaktformular.

  Leveringssted: Magasinet leveres samme sted, som Postnord leverer. Leveres magasinet med bud, kan der aftales et særligt leveringssted. Korrekt levering af magasinet kræver dog, at der er adgang til postkasse, eller at der er brevsprække i døren. Er der ikke det, er det en usikker levering, og eventuelle udeblivelser godtgøres ikke.

  Udland: Abonnerer du på Politiken Historie til en adresse i udlandet, tillægges porto per sendt magasin. I tilfælde af udeblevne magasiner adresseret til udlandet, godtgøres magasinet ikke.

  Fortrydelsesret

  Abonnement på Politiken Historie, købt via telefon eller webshop, er omfattet af reglen om fortrydelsesret på 14 dage. Fristen regnes fra købsdatoen. For digitale produkter gælder fristen dog ikke, hvis produktet er taget i brug. Fortrydelsesretten benyttes ved at udfylde denne formular. Læs mere på forbrug.dk.

  Opsigelse

  Abonnementet kan opsiges med én måneds varsel til udløbet af en kalendermåned. Abonnementet skal være aktivt i opsigelsesperioden. Abonnenten er forpligtet til at betale for leverede ydelser. Er der et restbeløb på kontoen, kan det overføres til en bankkonto ved udløbet af opsigelsesperioden. Det kræver en skriftlig anmodning fra abonnenten med oplysning om hvilken konto, der skal benyttes. Der kan være op til 14 dages ekspeditionstid. Opsigelse skal ske til Politiken Historie på telefon 7015 0202 eller på kundeservice@politikenhistorie.dk. Manglende betaling er ikke gyldig opsigelse. Læs mere på forbrug.dk.

  Reklamationer

  Hvis magasinet udebliver, er der mulighed for at få det eftersendt eller godtgjort. Kontakt da Politiken Historie kundeservice på telefon 7015 0202 eller via kontaktformular.

  Medielogin

  I forbindelse med abonnementet er det nødvendigt at have et Medielogin. Medielogin giver adgang til Politikenhistorie.dk, din brugerprofil og den digitale udgave af magasinet. Medielogin oprettes sædvanligvis i forbindelse med køb af abonnement, men kan også oprettes på Medielogin.dk. Medielogin skal indeholde navn, adresse, mailadresse, telefonnummer samt en selvvalgt adgangskode. Der kan kun oprettes ét Medielogin per mailadresse.

  Kampagnetilbud

  Hvis du ikke tidligere har haft et abonnement på Politiken Historie, kan du, hvis det tilbydes, benytte dig af et kampagnetilbud. Hvis du tidligere har abonneret på dette magasin, kan du ikke benytte dig af et kampagnetilbud før tidligst seks måneder efter, at dit seneste abonnement er ophørt. Omgåelse af dette kan medføre krav om betaling og/eller lukning af abonnementet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Politiken Historie bestræber sig på at levere trykte udgivelser som aftalt. Politiken Historie påtager sig ikke ansvar for tab, der måtte opstå som følge af manglende eller forsinket levering, tekniske fejl, problemer med opkobling til internettet, behandling af data i forbindelse med betaling eller tab påført på anden måde. Politiken Historie fraskriver sig derudover ethvert ansvar for tab forårsaget af, at brugere af digitale udgivelser har anvendt servicen uden at følge de tekniske kravspecifikationer og supplerende vejledninger.

  Politiken Historie er ikke ansvarlig for fejl eller mangler ved købte produkter, herunder fejl i data m.v., medmindre det kan påvises, at fejlen kan tilregnes Politiken Historie som forsætlig eller uagtsom. Politiken Historie kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for tabt fortjeneste, driftstab eller andre indirekte tab.

  Købelovens ufravigelige mangelsregler finder anvendelse ved forbrugerkøb, der er omfattet af købeloven.

  Behandling af persondata

  De oplysninger, som bliver registreret i forbindelse med køb af et abonnement, behandles fortroligt og videregives ikke til tredjepart. Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

  Abonnementsdata på tidligere abonnementer bliver automatisk slettet, når vi ikke længere er forpligtet til at opbevare dem i henhold til gældende lov.

  Politiken Historie kontakter fra tid til anden husstande med gode tilbud. I overensstemmelse med gældende lov kan du frabede dig dette hos Politiken Historie på telefon 7015 0202 eller hos cpr-registeret.

  Se mere om indsamling og behandling af personoplysninger og privatlivspolitik samt Politiken Histories brug af cookies og markedsføring her.

  Ophavsret