Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
 • Peter Hove Olesen

  Foto: Peter Hove Olesen

  Om Politiken Historie

  Politiken Historie er et nyt magasin for historie, som fra oktober 2018 udkommer seks gange om året. Hvert nummer indeholder 100 siders historisk perspektiv på nyhederne og holder fortidens spejl op foran tidens store debatter.

  Politiken skal være en underholdende og kompetent vej til historisk dannelse. For at sikre det faglige niveau skrives artiklerne af de dygtigste historiefaglige og formidlende skribenter herhjemme, så de fascinerende fortællinger holder en høj troværdighed.

  Politiken Historie dækker menneskets historie fra civilisationernes opståen til vores egen tid med fokus på at beskrive Danmarks omskiftelige tilværelse i Europa. Hvert nummer indeholder et tema samt en række artikler, der beskriver begivenheder, der har haft betydning for det land, vi kender i dag.

  Historiker Hans Erik Havsteen (BA) og journalist Anders Olling fra podcasten Kongerækken er magasinets redaktører og bidrager også til magasinet.

  Køb abonnement her

 • Abonnement

  Med et abonnement på Politiken Historie får du:

  • 100 siders magasin bragt til døren seks gange årligt
  • Digital adgang til magasinet på Politiken Histories app
  • Rabat på live-arrangementer
  • Adgang til oplæste artikler

  Køb abonnement

 • Mine oplysninger

  Er du interesseret i at vide, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og hvilke tilladelser du har givet? Gå til Mit Politiken Historie