Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
 • Peter Hove Olesen

  Foto: Peter Hove Olesen

  Live-arrangementer

  Vil du booke redaktørerne bag Politiken Historie, Anders Olling og Hans Erik Havsteen, til foredrag eller andre arrangementer? Så skriv en mail til anders.a.olling@poludvikling.dk.

  Her optræder redaktionen bag Politiken Historie:

  28. august: SMK Onsdag, Statens Museum for Kunst

  Til SMK’s nye udstilling ’Dansk Guldalder – Verdenskunst mellem to katastrofer’ har Kongerækken hos Politiken Historie i samarbejde med SMK specialproduceret en podcastserie om historiske begivenheder i guldalderen.

  Denne onsdag lanceres podcastserien lanceres med en samtale- og lyttesession midt i kunsten på Statens Museum for Kunst.

  5. september: Politikens Hus

  19.30: Nationalmuseets Jeannette Varberg gæster Politiken Historie i Politikens Hus i forbindelse med udgivelsen af VIKING, som på knap 600 sider giver en bred indføring i vikingetiden.

  Efter Jeanette Varbergs oplæg kommer lektor og ph.d. Andreas Bonde Hansen på scenen og kommer med kritiske bemærkninger om vikingebegrebet i både historiebrug og i den almindelige kulturelle bevidsthed. For er vikingerne i virkeligheden en romantisk opfindelse fra 1800-talskoryfæer som Wagner og Grundtvig?

  Værter: Redaktør-teamet bag Politiken Historie, Hans Erik Havsteen og Anders Olling.

  9. september: Det Kongelige Teater

  17.00: Podcasten Kongerækken fra Politiken Historie skildrer med hjælp fra venner på avisen spillet mellem verdenslederne på begge sider af Jerntæppet, et forvirret amerikansk rockband på turné og en ung fodboldspiller fra Rostock, der hoppede af i København i forbindelse med en kamp mod B1903. Det bliver großartig!

  ’Kongerækken vælter Muren’ afholdes i Balkonfoyeren på Det Kongelige Teater. Det er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så kom i god tid. Arrangementet er en del af Golden Days 2019, der i anledningen af 30-året for Murens fald sætter fokus på det skelsættende år 1989.

  14. september: Askov Højskole

  I forbindelse med seminaret ‘I skole med Grundtvig’ på Askov Højskole 13.-14. september, laver Anders Olling og Hans Erik Havsteen en live podcast om Grundtvig.

  Livearrangementet henter sin inspiration fra det podcastafsnit om N.F.S. Grundtvig, de netop er i gang med at producere.